Sayfalar

9 Ağu 2011

Bir aşk hikayesi

julie 22 yaşında,kahverengi gözlü,siyah küt saçlı üstüne başına özen gösteren hoş bir kızdır.Üniversite eğitimini yarıda bırakmış ancak büyük hayallerini hiç kesmemiştir.Çünkü sıla hasretinden  bırakmıştır üniversiteyi.Uzaktan bir ilişkisi vardır Peter'la ve bu şekilde yürütmesi epey zordur.


Peter da 1,70 boylarında zayıf kemikli bir surata sahiptir.Biriyle selamlaşıp öpüşürken "senin ne sert kemiklerin var acıttı amk" cümlesini sık sık duymaktadır.


Peter ve julie liseden sonra birbirlerini görmüş ve peter onu ilk gördüğü anda sanki tutulmuşa dönmüştür.Julie ye uzun süre bakıp iç geçirirken yakın arkadaşı Berger  bunu farketmemiş "off göte bak" tepkisi vererek olaya gene objektif bir açıdan bakmayı başarmıştı.Ancak Peter farklı duygular besliyordu yoksa ilk görüşte aşık mı olmuştu? Tekrar arkasına baktı aklı kızda kalmıştı resmen arkadaşı Berger  bu sefer onu farketmiş "kanka o kız sana bakmaz.Ama ayarlayabilirsen veriyomuş.Bizim arkadaş kaydı ona" diyerek iyice pisleşince Peter bunları daha fazla duymak istemediğni söyleyerek adımlarını hızlandırarak ilerlemişti.


Daha sonra Peter kıza yakınlaşmak için her sabah kızın bindiği duraktan binmeyi beklemiş ve amaçsız bi şekilde akbilindeki son paraya kadar o otobüse binmiş ancak günlerce muhabbet edememişti.Ardından birgün akbilinde para olmadan bindiği otobüste "dırıdıdın dırıdıdın" sesiyle sanki rüyadan uyanmıştı.Şöför ve otobüstekilerin bakışları arasında stresten terlemeye başlayınca Julie bunu farketmiş ve "Ben senin yerine basarım" diyerek akbilini basıp Peter ın yüzüne bakmıştı.Peter da ona bakakalmıştı,heycandan iyice terlemişti kızın suratı düşmüş Peter şaşırmıştı.Acaba beğenmedi mi? Acaba rezil mi oldum? düşünceleri arasında "1 dolar 65 cent verceksin bana" diye çingeneliğin hat safhalarına vurmuştu Julie.Peter da bozuğu olmadığı söylemiş çıkardığı 20 doları otobüsteki herkese bozdurmaya çalışınca yol boyu zehir olmuştu ona.Julie de "tamam kalsın yaaa offf" diyerek yerine oturmuştu.Peter kaybettiğini düşünerek oturacak yerde olmadığından ayakta dikilerek güneş altında yarımm saat pişmanlık içinde yol gitti.


İlerleyen günlerde artık kaybettiğini düşünürken görmüştü Julie yi yolda.Hemen cesaretini toplayıp "sana borcum vardı" diyerek 2 dolar uzatmıştı julie ye.Julie onu tanımamış "ne diyosun be salak" bir kız tepkisi vererek bir saldırıyı daha def ettiğinin keyfiyle yoluna devam etmişti.İlerleyen günlerde ortak arkadaşlarından yola çıkarak kızı bulmuş.Epeyce muhabbete girmiş.Hem ne kadar akıllı olduğunu göstermek için kitaplardan,bilgiç sözlerden bahsetmiş.Aslında ne kadar cool olduğunu gösterebilme çabasında yapmadığı şaklabanlık kalmadı.En sonunda bir gün deniz kenarında kumsal da oturup iyice yakınlaşmış ve öpüşmüşler ve sıkıca sarılmışlardı.

İşte böyle başlamıştı bu aşk hikayesi ve şimdi basit bir kıskançlık yüzünden bitmek üzereydi.Ama bitmemeliydi.Peter yeniden güvenini kazanmalıydı.


Peki bu çift neden ayrılmıştı?
Peter yeniden ilişkisini kazanabilcekmiydi?
Berger kaç kızın daha götünü beğenmişti?
Bergeri in arkadaşı gerçketen de Julie yi götürmüşmüydü?


Devam edicek...........

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder