Sayfalar

7 Mar 2013

Sevgiliden Ayrılma Taktikleri

Artık yüzüne baktığınızda ilginizi çekmeyen sevgilinizden tiksinecek kadar çok uzak durmak isteyip ama bir türlü başaramıyor musunuz?

Sevgilinizden ayrılmalısınız ama bütün suç onun mu olmalı ?

O zaman maddeler halinde bu konuyu inceleyelim

1- FACEBOOK HAREKETLERİNİ İNCELEYİN
Çok yuvalar yıkan facebook yuva yıkmak için hergün yeni taktikler geliştiriyor. En son kulağıma gelen bir özelliği sayesinde sevgilinizden ayrılmak artık çok kolay.

-Sevgilinizin facebook şifresini ele geçirin veya sevişmek için gittiğiniz evde onu bir bahaneyle çay almaya gönderin.
-Sevgilinizin facebook hesabından profiline girin.
-Sağ üstteki hareketler dökümüne girin.
-Girdiğiniz sayfada üst tarafta bulunan "Hedef kitlesi sadece ben olan hareketleri de dahil et" yazan kutucuğu işaretleyin.

Sevgilinizin facebookta arama kutucuğunda kimle arattığını bu şekilde görebilceksiniz. Liste içerisinden nefret ettiğiniz bir karşı cinsi veya eski sevgiliyi bulun. İşte kavga için mazaret hazır. Ondan nefret ettiğiniz söyleyip evden ayrılın. Ararsa bir daha açmayın.



2-YALAN SÖYLEYİN SONRA DA İNKAR EDİN
Çok denenmiş ve başarıya ulaşmış bir taktiktir. Sevgilinize olmuş veya olacaklarla ilgili yalan söyleyin. Ortaya çıkmasını sağlayın ve inkar edin.

Bu taktik sevgiliyi fazlasıyla kızdıracaktır ve sizden ayrılmak istemesini sağlayacaktır.

Eğer hala ayrılmıyorsa sen bana yalancı mı diyorsun ? diyip üste çıkın ve ona "Bana güvenmeyen biriyle devam edemem" bahanesiyle terk edin.

3- YALAN SÖYLEMEYE ZORLAYIN SONRADA ORTAYA ÇIKARIN
En etkili taktiklerden birisidir. Onu istemediğiniz bir konuda sıkıştırın ve yalan söylemesini sağlayın. Bu eski sevgilisi hakkında olabilir, gidiceği bir yer ile ilgili olabilir, görüşmesini istemediğiniz biri ile ilgili olabilir.

Mazaretler çoğaltılabilir.

Yalan söylediğini ortaya çıkarın ve "senle görüşmeyi düşünmüyorum uzak dur benden" altın cümlesini kullanın. Sizden epey uzak tutacaktır.

Eğer gene durmazsa aynı taktiği 2. kez deneyin.

4-YILDIZ TİLBEYİ ÇOK SEVDİĞİNİZİ SÖYLEYİN
Bu kısımda sevgilinize önce cool gözükmeniz lazım zaten malafatsanız bu taktik işe yaramayacktır.

Yıldız Tilbe'nin şarkılarının güzel olduğunu söyleyin ve hayır cevabını alırsanız bu konuda ısrar edin.

Hala kabul etmemişse üste çıkıp " BENİM SEVDİĞİM HİÇ BİR ŞEYE SAYGIN YOK !" diyip konuyu bambaşka yerlere getirin. Sevgiliniz alttan alıyorsa konuyu sürekli uzatın ve bıktırın.

Yıldız Tilbe'yi onaylarsa ben şaka yapmıştım diyip onu yerin dibine sokun. Sonrada kızdırın. Gerekirse dayak yiyin.

5- İÇMEYE GİDİN.
Burda önemli 2 taktik geliştirebilirsiniz.

İlk olarak onu sarhoş edin ki ağzından saçma sapan laflar çıksın. Bunun için rakı etkili olabilir. Saçma sapan laflarına daha fazla laf ekleyin ve olduğunuz mekanda kavga çıkarın. Gayet etkili olacaktır.

İkinci olarakta onu o kadar sarhoş edin ki neler söylediğini hatırlamasın. Ertesi gün " BANA BÜTÜN AKŞAM ESKİ SEVGİLİNDEN BAHSETTİN SANA TAHAMMÜL ETTİM AMA BURAYA KADAR" diyip sıkı bir iftira atın. Bu çok ağır olacağı için ertesi gün gidip tövbe etmeniz hayırlı olacaktır.

6-ANNENİZLE TANIŞTIRIN.
Bu kısımda gerekli herşeyi anneniz doğal yollarla halledecektir. Oturun, sırtınızı yaslayın ve keyfinize bakın.

SONUÇ
Ayrılmayı iyi becerenler beceremeyenlerin elinden tutun. Ama ayrıldığınız sevgilinizin profilini de hergün takip edip hayvanlık yapmayın. En son olarak. Sevgiliniz sizi gerçekten seviyorsa siz olmadan ruhsuz bir insan olacağını da unutmayın.

Not : Bacağım alçıya alındı, ziyaret etmek isteyenler ofise gelebilirler. Gelmessenizde amk.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder